Over Sylvia

Sylvia begeleidt mensen bij vraagstukken, ontwikkeling, ontplooiing en groei

Resultaat gericht met de focus op het oplossen vanuit de kern. Toegewijd en met een natuurlijk talent om snel tot de kern te komen. Jarenlang ervaring in verschillende branches, slagvaardig en daadkrachtig.

Sylvia zorgt voor impact. In haar aanpak staat de mens centraal zonder de belangen van de organisatie uit het oog te verliezen. Uiteraard inclusief humor en heel veel liefde voor het vak.

‘Op mijn best in situaties waar gezond verstand en praktische vaardigheden zijn vereist’

“Ik ben een gedreven HR Professional die zowel op specialistische als op generalistische gebieden kan worden ingezet. Ruime ervaring in lijn- en staffuncties binnen overheid, gezondheidszorg en bedrijfsleven. In staat om vanuit strategie een snelle en adequate vertaling naar de operatie te maken.”

Gericht op permanente ontwikkeling vanuit een positief kritische blik

Relatiegericht, nuchter, toegankelijk en in staat om gemakkelijk verbinding te maken met mensen op verschillende niveaus. Specialist in veranderingsprocessen, mobiliteit, verzuim, ontwikkeling, arbeidsrechtelijke vraagstukken, coaching en begeleiding bij verlies in z’n algemeenheid en specifiek bij verlies van werk, gezondheid, relatie en bij overlijden.

SylviaBernard.nl

Sinds 2021 is Sylvia online bereikbaar via dit domeinnaam.
“De keuze voor deze url is eenvoudig: dit is waar ik voor sta. Ik bundel hier al mijn vakkennis en liefde voor de mens in 1 website. Voorheen werkte ik vanuit Prometheus en Rauwopjedak. Echter, alle inhoud komt samen in mijn eigen zijn: human capital-expertise, rouw/verlies, coaching, vertrouwen en integriteit. Ze verbinden soms. Uiteindelijk draait het bij de thema’s vooral om één hoofdzaak: de psyche van de mens. Wat gebeurt daar en hoe zorg ik voor inzicht, verandering? Daar verdiep ik me graag in.”

Human Capital Expert

Sylvia is onafhankelijk en werkt op zelfstandige basis samen. Fysiek en virtueel. Dit kan op strategisch of tactisch niveau. Neem contact op met Sylvia voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden afhankelijk van de opdracht:

  • Fixed fee
  • Interim basis
  • Advies, coaching, begeleiding op urenbasis

Actuele opdrachtgevers

  • JP van de Bent Stichting
  • Achmea
  • Monuta
  • Pro.Fit
Volledig overzicht op Linkedin